Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Hjertehealing Af hjertet velkommen

Se hvad jeg kan hjælpe dig med.
Her er hvad andre har sagt efter hus rensning:

Udtalelserne fra klienterne er ikke fyldestgørende, der er mange personlige oplysninger som er undladt, som kun deles med vedkommende der har bestilt en husrensning.

  Vildt !!!! I deres hus, var deres lille dreng på ca 1 år vågen om natten og "så" noget som hans forældre ikke kunne se. Da hus rensningen blev foretaget fandt familien ud af, efter beskrivelse at det var mormor, som var til stede. Familien ønskede at hun blev, de begyndte selv at tale med hende og lave aftaler om, hvornår hun måtte være aktiv. 

 Har været så heldig at jeg har haft "besøg" af Sofia for at rense min bolig som "fjern" besøg. Var rigtig spændende  at høre hvad hun mødte her. Og ingen tvivl om, at hun ved hvad hun har med at gøre og jeg kan varmt anbefale hende. Jeg fik flere budskaber og "de" der var her blev hjulpet hen hvor de skulle være.

De har haft en oplevelse af at specielt et rum, kunne de ikke finde nogen anvendelse for. Der ikke var ro i rummet, de havde prøvet med tv stue, cykelrum, spisestue, fotorum mm. Da jeg kommer ind i huset for at rense det, møder jeg mange afdøde. Første en stor mand, der fortæller han er Herre i huset, som på ingen måde vil flytte. I køkkenet møder jeg en ældre dame, under trappen på 1 sal har en mand gemt sig, han hvæser af mig, og i det før omtalte rum møder jeg en ung mand der har hængt sig. Han hjælpes videre op i lyset, så han ikke er bundet i energien her og lige sådan med ham der sidder under trappen. "Herren" i huset og den ældre dame i køkkenet lader jeg blive Der er nu faldet ro i huset og det først omtalte rum er i balance igen.

I Nice/sommerlejlighed som jeg lejer, har jeg aftalt at rense lejligheden imens jeg er der. Jeg mødes af en hektisk aktivitet ved hoveddøren, i soveværelset vibrerer sengen hele natten, der er meget aktivitet i stuen. Jeg "møder" et ægtepar midt 50érne i et hus med megen sorg og ufred. Konen er død i lejligheden og de fik aldrig det barn de ønskede sig. De bliver hjulpet videre op i lyset og lejligheden renset og tilført ny energi, efter et par uger, linker jeg igen ind i lejligheden fra DK, der er forsat ro og ved hoveddøren står englevagt.

Tusind tak !!!! Sofia rensede min bolig som fjerndistance. Jeg føler mig en del lettere, har fået mere energi og bruger ikke mere min inhalator, som jeg plejer. Børnene sover nu på deres egne værelser, uden at blive forstyrret eller føle sig utrygge. Det er skønt her er blevet fredeligt og kommet god energi. Hos Marlene blev en tidligere beboer, der havde gemt sig i kælderen sendt videre op i lyset.

 Var klar til, at hendes far "rejste" hjem, efter at have været hos hende, efter sin død for 2 år siden. Da jeg linker mig ind, efter aftale med Maria, for at rense hendes hjem og hjælpe hende far videre, var luften tung og jeg var ikke velkommen. der er meget uroligt. Faderen vil være i fred, du kan godt gå, siger han. Men han indvilliger alligevel i at tale med mig og han bliver hjulpet videre ind i lyset, hvor familie, venner og hans elskede hund venter på ham. Efter rensningen siger Maria, " Alting er gået som smurt, efter du sendte ham videre, jeg oplever en dyb glæde som ikke har været hos mig længe. Der er så meget ro i mit hjem nu."

Husrensning i dødsbo samt hjælp til at rejse videre op i lyset. Klienten har ikke ønsket at stå frem med navn, men historien må gerne deles. Da jeg linker mig ind bliver jeg taget imod, du er ventet siger han. Han vil have at jeg går med om i baghaven hvor hans afdøde kone går og ordner have, hun hilser og vinker til os. Faderen ber om hjælp, så de sammen kan rejse videre op i lyset hånd i hånd. De har forinden de mest tårer vædende beskeder til deres datter. Huset blev renset og hurtigt solgt.

 Klapre lågerne på køkkenskabene. Da jeg ankommer møder deres kat mig med hvæssen og kløerne udstukket, den bliver lukket ude imens jeg er der. Der er tydelig aktivitet af en afdød mand som før har beboet lejligheden, han er vred, opfarende og råber af mig over at jeg kontakter ham. Men efter en tid overgiver han sig og bliver hjulpet videre op i lyset. Der faldt en velsignet ro i lejligheden efter også over katten.

En families 6 årige dreng ikke vil sove på sit værelset. Når lyset bliver slukket til natten, begynder hans legetøj at bevæge sig og han fortæller at der er en gammel mand der stirre på ham. Da jeg får kontakt med ham, siger han, det er mit sted og jeg driller bare. Han er bange og vil ikke væk derfra, men det lykkes efter lang kontakt at få ham sendt videre og op i lyset. Da drengen om aftenen efter husrensningen skal i seng, fortæller han sin mor, at den gamle mand er væk. Der er igen ro i huset.

 Hun fortæller, at familien oplever sig stirret på og at døre åbnes og lukkes. Og at børnenes legetøj bevæger sig. Da jeg ankommer for at rense, får jeg kontakt til en mand, der viser sig at være manden i husets far, han døde i en tidelig alder og ønsker at være hos sin familie. I kælderen møder jeg en kvinde fra det 18 århundrede og huset får jeg bekræftet er fra 1963. Der har ligget gården i gamle dage som er nedrevet, men de afdøde bor der stadig bare i nye huse. De bliver begge hjulpet videre op i lyset. Familien oplever et øget overskud, bedre humør og at der er faldet en fornyet ro og energi i hjemmet. 

 


 

 

 

Opdateret 26/06/2018

Besøg  
005862