Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Hjertehealing Af hjertet velkommen

Se hvad jeg kan hjælpe dig med.


Her er hvad andre har sagt efter hus rensning:

Marlene fra Nykøbing Sj: Tusind tak !!!! Sofia rensede min bolig som fjerndistance. Jeg føler mig en del lettere, har fået mere energi og bruger ikke mere min inhalator, som jeg plejer. Børnene sover nu på deres egne værelser, uden at blive forstyrret eller føle sig utrygge. Det er skønt her er blevet fredeligt og kommet god energi. Hos Marlene blev en tidligere beboer i huset "hjulpet" hjem, han havde "gemt" sig i kælderen.

Sally fra Amager: Vildt !!!! I deres hus, var deres lille dreng på ca 1 år vågen om natten og "så" noget som hans forældre ikke kunne se. Da hus rensningen blev foretaget fandt familien ud af, efter beskrivelse at det var mormor, som var til stede. Familien ønskede at hun blev, de begyndte selv at tale med hende og lave aftaler om, hvornår hun måtte være aktiv. 

Sanne fra Rørvig: Har været så heldig at jeg har haft "besøg" af Sofia for at rense min bolig som "fjern" besøg. Var rigtig spændende  at høre hvad hun mødte her. Og ingen tvivl om, at hun ved hvad hun har med at gøre og jeg kan varmt anbefale hende. Jeg fik flere budskaber og "de" der var her blev hjulpet hen hvor de skulle være.

Provence hos familie: De har haft en oplevelse af at specielt et rum, kunne de ikke finde nogen anvendelse for fordi der ikke var ro i rummet, de havde prøvet med tv stue, cykelrum, spisestue, fotorum mm. Da jeg kommer ind i huset for at rense det, møder jeg mange afdøde. Første en stor mand, der fortæller han er Herre i huset, som på ingen måde vil flytte. I køkkenet møder jeg en ældre dame, under trappen på 1 sal har en mand gemt sig, han hvæser af mig, og i det før omtalte rum møder jeg en ung mand der har hængt sig. Ham hjælper jeg "hjem" så han ikke er bundet i energien her og lige så med ham der sidder under trappen. "Herren" i huset og den ældre dame i køkkenet lader jeg blive Der er nu faldet ro i huset og det først omtalte rum er i balance igen.

I Nice/sommerlejlighed som jeg lejer, har jeg aftalt at rense lejligheden imens jeg er der. Jeg mødes af en hektisk aktivitet ved hoveddøren, i soveværelset vibrerer sengen hele natten, der er meget aktivitet i stuen. Jeg "møder" et ægtepar midt 50érne i et hus med megen sorg og ufred. Konen er død i lejligheden og de fik aldrig det barn de ønskede sig. De bliver hjulpet "hjem" og lejligheden renset og tilført ny energi, efter et par uger "kontakter" jeg igen lejligheden fra DK, der er forsat ro og ved hoveddøren står englevagt.

Opdateret 22/08/2017

Besøg  
003567