Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Hjertehealing Af hjertet velkommen

Se hvad jeg kan hjælpe dig med. 
                                                   Husrensning.


Oplever du fysiske tegn som kuldegysninger, hovedpine, tung energi, træthed, uro, dårlig søvn, dufte i dit hjem.

Oplever du at nogen stirre på dig, fortæller dine børn om andres tilstedeværelse, åbner og lukker døre sig, tænder og slukker tv eller radio, er der rum i din bolig du aldrig bruger.

Når du sælger din bolig for at skulle videre i livet, er det vigtigt at dit gamle hjem bliver renset for de energier der bliver efterladt, måske har huset aldrig været renset før, så kan de være mange energi aftryk/afdøde til stede, det kan også være med til at formindske salgsperioden og ikke mindst sparer dig for en del spekulationer og gøre den nye køber glad.

Det jeg møder under husrensningen, er de tidligere ejers aftryk eller nærer slægtninge til dig, som ikke er gået over på den anden side af jordlivet. Det kan være at der har været et længerevarende sygdomsforløb, sorg, dødsfald, skænderier, vold, alkoholisme, en forbrydelse, et kultsted i dette århundrede eller et andet.

Eks. kan være i forbindelse med salg af hus, køb af ny bolig, kolonihaver, cafeer, kontorer, behandlerrum, butikker osv.

 En husrensning kan foregå ved, at jeg fysisk er tilstede eller som fjerndistance, ved at stille ind på din bolig på et aftalt tidspunkt.

Du vil opleve at der bliver "rent" og at energien ændres. Der kan efter en rensning sidde "rester" af energi, så derfor tilbydes du en opfølgning efter 14 dage, hvor vi kan snakke om hvordan det er gået.

Energien skal have love at falde til ro igen og du er velkommen til at kontakte mig i den mellem liggende periode, hvis der opstår noget du vil dele.
Opdateret 02/03/2018

Besøg  
005862