Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Hjertehealing Af hjertet velkommen

Se hvad jeg kan hjælpe dig med.




 

       Følgende udsagn er blot få, som de prøvekaniner der har stillet

sig til rådighed for min uddannelse til Lydterapeut, har sagt.

 

Det var en god oplevelse, at være hos dig. Oplevelsen sad i mig 1-2 dage efterfølgende, hvor jeg oplevede mere frit energiflow og mere plads i området omkring bryst og solarplexus.

Det var meget tydeligt for mig at mærke de vibrationer, der var i din sang under lydhealingen, hvilket var en stor oplevelse for mig. Samtidigt var det også en oplevelse for mig at opleve,at finde ind til sin egen stemme, og hvordan jeg fornemmede at min stemme, min essens og mit udtryk potentielt kunne blive forenet.

  Følte mig hurtig tryg hos Sofia og fik også ret hurtigt pejlet mig ind på hvad der gjorde mig ked af det. Skulle synge smerten/følelsen ud af kroppen. Troede det ville være super grænseoverskridende at sidde og sige lyde, men det var forbavsende let, som om min krop bare gerne ville af med det. Jeg kunne mærke hvordan det lettede i kroppen og jeg både grinede og græd mens det stod på. Sofia var super til at mærke følelsen/smerten i min krop og kunne på den måde fint guide. 

Jeg havde fornøjelsen af en behandling hos dig i tirsdags. Det var en både smuk og sjælefuld oplevelse. Jeg havde en fantastisk energi da behandling var overstået. Jeg sang på vej hjem i bilen. 

Det var fantastisk at mærke min indre styrke og lade den komme til orde. Tak for at holde mig imens og for at være ved mig, så jeg gav slip på alt det, der har været tilbageholdt. Jegf mærke en stilhed og en reflekteren, som jeg har det fint med indtil videre, men jeg skal helt klart skråle ud i verden. skal blot finde mit sted ???? Jeg mærker en anden kontakt med min sårbarhed.

Jeg må lige takke dig endnu engang!
Vores samarbejde har givet mig:
betydelig mere varme i mine ben (fra knæet og ned)
Jeg føler mig mere rolig indeni.


Jeg føler mig gladere Sofia tak for en dejlig oplevelse - og dig som emmer af godhed???? jeg har i ugen haft en fornemmelse af at noget tungt er fjernet fra mig. At jeg er mere lettet når jeg vågner om morgenen - og at jeg igen har de lykkelige rolige stunder indimellem.

Tak for en god syngning. ☺
Jeg var i et med mig selv og universet da jeg gik hjem og det varede til dagen efter. ????

Jeg har brugt øvelsen med at synge en tone, når jeg har følt mig frustreret over noget, for at udtrykke det og forløse det. Jeg synes det er et fantastisk redskab????????❤️


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 



Opdateret 08/12/2017

Besøg  
003947