Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Hjertehealing Af hjertet velkommen

Se hvad jeg kan hjælpe dig med.
 

       Følgende udsagn kommer fra få klienter.  

Det var en god oplevelse, at være hos dig. Oplevelsen sad i mig 1-2 dage efterfølgende, hvor jeg oplevede mere frit energiflow og mere plads i området omkring bryst og solarplexus.

Det var meget tydeligt for mig at mærke de vibrationer, der var i din sang under lydhealingen, hvilket var en stor oplevelse for mig. Samtidigt var det også en oplevelse for mig at opleve,at finde ind til min egen stemme, og hvordan jeg fornemmede min stemme, min essens og mit udtryk potentielt kunne blive forenet.

  Følte mig hurtig tryg hos Sofia og fik også ret hurtigt pejlet mig ind på hvad der gjorde mig ked af det. Skulle synge smerten/følelsen ud af kroppen. Troede det ville være super grænseoverskridende at sidde og sige lyde, men det var forbavsende let, som om min krop bare gerne ville af med det. Jeg kunne mærke hvordan det lettede i kroppen og jeg både grinede og græd mens det stod på. Sofia var super til at mærke følelsen/smerten i min krop og kunne på den måde fint guide. 

Jeg havde fornøjelsen af en behandling hos dig i tirsdags. Det var en både smuk og sjælefuld oplevelse. Jeg havde en fantastisk energi da behandling var overstået. Jeg sang på vej hjem i bilen. 

Det var fantastisk at mærke min indre styrke og lade den komme til orde. Tak for at holde mig imens og for at være ved mig, så jeg gav slip på alt det, der har været tilbageholdt. Jegf mærke en stilhed og en reflekteren, som jeg har det fint med indtil videre, men jeg skal helt klart skråle ud i verden. skal blot finde mit sted ???? Jeg mærker en anden kontakt med min sårbarhed.

Jeg må lige takke dig endnu engang!
Vores samarbejde har givet mig:
betydelig mere varme i mine ben (fra knæet og ned)
Jeg føler mig mere rolig indeni.

Jeg føler mig gladere, Sofia tak for en dejlig oplevelse - og dig som emmer af godhed???? jeg har i ugen haft en fornemmelse af at noget tungt er fjernet fra mig. At jeg er mere lettet når jeg vågner om morgenen - og at jeg igen har de lykkelige rolige stunder indimellem.

Tak for en god syngning. ☺
Jeg var i et med mig selv og universet da jeg gik hjem og det varede til dagen efter. ????

Jeg har brugt øvelsen med at synge en tone, når jeg har følt mig frustreret over noget, for at udtrykke det og forløse det. Jeg synes det er et fantastisk redskab.

En klient havde store smerter i begge hæle, hvilket besværliggjorde hendes gang. Efter den første behandling var smerten væk i den ene fod og et par dage efter fik jeg en sms, at smerten i den anden fod var væk. 

En kvinde der var lam i højre side og sad i kørestol oplevede ved lydhealing at hun kunne rette armen ud, (den var hele tiden ellers bøjet) og at hendes finger ikke sover mere, mærkede flow af energi gennem hele kroppen
 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 Opdateret 14/10/2018

Besøg  
006151